Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Новаков: Надявам се повече хора в България да разберат, че е важно да гласуваме на 9 юни, за да не гоним събитията, а да ги диктуваме!

Политика

Андрей Новаков: Надявам се повече хора в България да разберат, че е важно да гласуваме на 9 юни, за да не гоним събитията, а да ги диктуваме!

Андрей Новаков: Надявам се повече хора в България да разберат, че е важно да гласуваме на 9 юни, за да не гоним събитията, а да ги диктуваме! - Tribune.bg
Снимка:

От понеделник започва кампанията на ЕП „Използвай гласа си. Или друг ще реши вместо теб“, чиято цел е насърчаване на избирателната активност за европейските избори 2024 г. България ще има 17 евродепутати след вота на 9 юни.

„Надявам се да стигнем до повече хора в България, които да разберат, че е важно да гласуват на 9 юни, за да не гоним събитията, а за да ги диктуваме“, заяви пред камерата на Нова телевизия евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

В края на този си мандат той беше с дъщеря си на ръце: „Тя ме подкрепя в последната сесия на ЕП, така че работил плюс един глас за България“, пошегува се Новаков.  Той заяви, че е доволен да види толкова журнисти, които се интерсуват от работата в европейските институции. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети